Kino publikummet får aldri nok av superheltene. Vi har lagd en liten liste over hvilke superheltfilmer du bør se, hvis du ikke fikk de med deg da de var på sitt mest populære.

1. The Dark Knight Rises

Mange mener at dette er tidenes beste superheltfilm. Det som er sikkert, er at dette er uansett den beste filmen om Batman. Filmen hadde premiere i 2012.

2. The Dark Knight

Nok en Batman-film, regissert av Christopher Nolan. Filmen er en del av en trilogi. Denne er litt mørkere enn The Dark Knight Rises, men den er absolutt en av de aller beste Batman filmene noensinne.

3. Superman: The Movie

Superman: The Movie vil bli husket for Christopher Reeve og Margot Kidder, som Superman og Lois Lane. Filmen kom i 1978 og blir i dag sett på nesten som en kult-film.

4. Spider-man 2

Det har de siste årene blitt lagd flere Spider-man filmer, men det er spesielt trilogien fra midten av 2000-tallet som er gode. Spider-man 2 fra 2004 er kanskje den beste av dem, og kommer også høyt på listen over de aller beste superhelt filmene gjennom tidene.

5. Avengers: Age of Ultron

Den nyeste filmen på denne uoffisielle kåringen av tidenes beste superheltfilmer er Avengers: Age of Ultron, fra 2015. Filmen har en overraskende god historie!