Vi har alle våre egne superhelter i hverdagen, enten i musikken, filmer eller enkeltpersoner, som inspirerer oss. Disse heltene får oss til å drømme oss bort en kort stund, kanskje oppfordrer de oss også til å søke nye eventyr og motiverer oss til å gjøre noe ekstraordinært.

Hverdagsheltene er de ekte superheltene

Noen ganger virker det som om menneskene virkelig har superkrefter. De har krefter til å gjøre hverdagen til andre bedre, de gjør det ekstraordinære som andre kanskje ikke tørr å gjøre. Man trenger ikke å være Superman, Batman eller Spiderman for å være en superhelt. Du kan bare rett og slett gjøre hverdagen bedre for andre. På mange måter kan handlingene til superheltene våre inspirere oss til dette arbeidet. For i hverdagen er det hverdagsheltene som er den virkelige verdenenes superhelter.

Hvem er din superhelt?

Du har garantert din favoritt blant superheltene fra tegneseriene og filmlerretet, men hvem er din hverdagshelt og hvem ønsker du å bli lik? Kanskje dette mennesket kan inspirere deg til å bli den best mulig utgaven av deg. Kanskje gjelder dette å bli en litt bedre kjæreste eller kollega, eller rett og slett bare en venn. Det er mange som trenger en superhelt i livet sitt, for å få inspirasjon til å oppnå noe de drømmer om.