Superheltene er også super-aktuelle på filmlerretet i 2016. Det er store forhåpninger til Captain America og X-Men, men også Suicide Squad og Doctor Strange kommer på kino i løpet av året.

Captain America

Mange har Captain America som sin favoritt-superhelt og nå er han endelig tilbake. I rollen som Steve Rogers finner vi Chris Evans, men også Iron Man dukker opp i filmen, med Robert Downey Jr. i sin vante rolle.

X-Men: Apocalypse

Mange har ventet i spenning på oppfølgeren til X-Men: Days of Future Past fra 2014. Filmen vil ha premiere i Norge 20. mai 2016.

Dr Strange

Flere av Marvel Comics superhelter er i 2016 filmaktuelle og en som kanskje ikke har fått så mye oppmerksomhet i Norge er Dr Strange. Lanseringsdato i USA er satt til 4. november, slik at den er ventet å ha premiere allerede i julen her i Norge. I hovedrollen finner vi Benedict Cumberbatch.

Suicide Squad

Hvis du ikke har hørt om Suicide Squad tidligere er det på tide nå. Filmen om skurkene som mot benådning må ut på hemmelige og skumle oppdrag er kinoaktuell sommeren 2016.Det er også ventet flere superhelt-filmer i 2017. Verdt å merke seg er det at det spilles inn nye filmer om Spiderman og Wonder Woman.