Å ha en sunn og frisk kropp er noe vi alle er avhengig av for å komme oss gjennom daglige gjøremål og ha en normal fungering. Det er derfor lite som er mer frustrerende å oppleve enn at kroppen ikke spiller på lag.

Fra tid til annen kan vi alle kjenne på smerter fra ledd, muskler og sener. Dersom smertene ikke blir borte, bør du få sjekket ut hva smertene skyldes og få hjelp til å håndtere og behandle dem. Klinikk for Alle har et bredt behandlingstilbud.

Ryggplager

Dersom du opplever problemer med ryggen i form av smerter, låsinger eller stivhet, vil det være lurt å snakke med en kiropraktor. En kiropraktor vil undersøke ryggsøylen din og nærliggende muskulatur for å finne årsaken til smertene. Fra fysioterapeuter vil du få hjelp til enkle og gode øvelser. Disse vil hjelpe deg med å lindre plagene du har.

Muskel -og leddsmerter

I andre tilfeller kan smertene være mer sentrert rundt muskler og ledd. Ofte kan en årsak til dette være overbelastning eller påkjenninger som kroppen ikke er vant med. Da har kan et bredt behandlingstilbud bestående av blant annet akupunktur, manuellterapeut, muskelterapeut og naprapat være en god løsning. I samråd med lege vil et skreddersydd behandlingstilbud bli tilbudt deg og ditt behov for smertelindring.