Finnes det noen superhelter helt uten en hemmelig identitet? En gitt superhelt, kanskje også helt uten noen spesielle krefter? Batman besitter jo ingen superkrefter som Superman og Spiderman, men hans identitet er jo hemmelig. Så hva med de som faktisk ikke har noen hemmelig identitet i det hele tatt?

Ingenting å skjule

Helter som Captain America, Iron Man, Aquaman og medlemmene av Fantastic Four og X-Men er noen av heltene som ikke har en hemmelig identitet å beskytte. De står fritt til å bekjempe kriminalitet når de vil. De trenger ikke å bekymre seg om å holde opp en falsk identitet eller prøve å lage unnskyldninger når de trenger å skynde seg.

Mange fordeler

Helter uten en hemmelig identitet trenger ikke å være bundet til et normalt liv. Både Superman og Spiderman sliter ofte med moralen og det å holde ting hemmelig i sine normale liv. Helter uten en hemmelig identitet kan heller slappe mer av og trenger ikke å bekymre seg. Deres identitet er jo fast og permanent.En av de største fordelene med å ha en offentlig identitet er også å sørge for at skurkene blir tiltalt for sine forbrytelser. En maskert superhelt kan jo for eksempel ikke vitne i en rettssak, da de ikke kan oppgi sitt originale navn.