Strømadapteren er ikke lenger inkludert med iPhone-modeller som en del av forsøkene på å oppnå iPhones miljømål. Likevel fortsetter telefonen å fungere med de samme USB-A til lightning-ledningene og strømadapterne som tidligere utgaver.

Nyere USB-C til lightning-kontakter er nå tilgjengelige for iPhone-modeller, noe som muliggjør rask lading og kompatibilitet med USB-C-strømadaptere og datatilkoblinger du kanskje allerede har. Du kan bruke en USB-A til lightning-kabel eller den nyere USB-C til lightning-omformeren for å koble til iPhone.

Hvorfor man bør ha flere ladere til iPhone

Alle iPhones har hurtiglading, fra og med iPhone X. Hvis du vil ha en kompatibel hurtiglader, kan du naturligvis handle i en nettbutikk. Det samme gjelder iPhone 14 og alle påfølgende modeller. Hvis du vil dra nytte av en mye kortere ladetid, eksisterer det en samling der du vil kunne finne en variasjon av hurtigladere for iPhone.

Fordelene med iPhone-laderne

Bærbare magnetiske trådløse ladere med USB-C-tilkobling gir rask trådløs lading på opptil 100 % for de nyeste iPhonene. Det finnes ladere som er kompatible med alle Qi-aktiverte enheter. Andre trådløse ladere er designet for å lade smarttelefonen din raskt med hastigheter på opptil 15 W, perfekt for lading over natten og uten irriterende LED-lys, noe som er perfekt for nattbordet ditt.