Superheltene finnes ikke bare i tegneseriehefter og filmer. Flere har også fått egne tv-serier. Her er en liste over de tre mest sette tv-seriene gjennom tidene.

Batman

Batman dukket opp for første gang på norske tv-skjermer i 1966. Dette var en spenningsserie, men også veldig humoristisk. Spesielt ble åpningsvignetten populær. Serien gikk både i USA og Norge frem til 1968. I dag er det serien med navnet Gotham, der Batman har kun en liten birolle siden han bare er en liten gutt, som er mest aktuell.

Superman

Den aller første tv-serien om Superman kom på skjermen i 1954, men de moderne versjonene har også blitt populære. Tv-serien Lois & Clark ble sendt i perioden 1993 frem til 1997. I dag er kanskje serien om en ung Superman mest kjent, i serien Smallville. Dette er først og fremst en ungdomsserie, og handler om Superman i tenårene. Alle de kjente karakterene er med i serien, som Lex Luthor og Lois Lane.

Legends of Superheroes

I 1979 kom en animert serie med DC Comics mest populære superhelter, i en og samme tv-serie. Serien hadde navnet Legends of Superheroes. Serien oppsto igjen i 1980 under navnet SuperFriends, som gikk på TV frem til 1983.Dette er kun et utvalg av alle tv-serier som finnes av ulike superhelter. I dag finnes det flere populære tv-serier på for eksempel Netflix, som The Flash og Heroes.