superhjälte _376968532Det hele startet med en tegneserie om Marvels superhelter Fantastic Four, men de samme karakterene har også blitt observert rundt pokerbordet, i den eksklusive turneringen,Floating Super-Hero Poker Game. Elsker du også heltene fra Marvel er virkelig dette noe for deg, for her starter pokerspillingen først mellom medlemmer av Fantastic Four og Avengers, før det senere blitt utvidet til å omfatte medlemmer av X-Men og superhelter.Den første offisielle pokerturneringen ble holdt på Avengers Mansion og involverte superhelter som the Thing, Wonder Man, Ms. Marvel, the Beast fra Avengers, SHIELD-direktøren Nick Fury samt Avengers butler Edwin Jarvis, og statsadvokat Blake Tower. Spillet ble avbrutt da Fury fikk i oppdrag i å stoppe militante Jacob Pollock fra å stjele Yellow Claws egen Sky Dragon. De fire andre heltene skal også ha avbrutt spillingen frivillig, for å hjelpe Fury med jobben og stoppe Pollock og dermed sikre Sky Dragon. Andre superhelter som også er involvert i det helt fantastiske spillet er Captain America, Giant-Man og Iron Man.

Marvel vokser

Nå var dette selvfølgelig ikke en reell pokerturnering, men en blanding mellom poker- og tegneserieentusiaster, som fant en felles interesse i pokerspillet, Floating Super-Hero Poker Game. Det ble gitt ut en helt spesiell tegneserie hvor superheltene møttes for å spille poker mot hverandre. Marvels mange superhelter har vært mye opptatt i det siste med filminnspillinger, men det har visst ikke stoppet dem fra å lære reglene i Texas Hold’em. Marvel-universet vokser stadig, takket være nye filmer og tegneserier som dette. Det er morsomt at skaperne av tegneserien tenker nytt og involverer superheltene i moderne aktiviteter som dette.

Superheltene ga til veldedighet

Utgangspunktet for tegneserien over er heller ikke hvilken som helst turnering, men en veldedighetsturnering, som Marvel arrangerer en gang i året. Marvel Entertainment har de siste årene blitt kjent for å gi bort store summer, både til svakere i samfunnet, men også noen som trenger et ekstra stipend for å oppfylle drømmene og potensialet sitt. Spesielt gjennom veldedighetsorganisasjonen Hero Intiative har Marvel tatt vare på sine egne på en god måte.dean bertoncelj

Pokerfjes

Du kjenner kanskje igjen Pokerface som en karakter i Marvels univers. Mannen med hodet formet som et kort fra en kortstokk som tok kona si og elskeren på fersken ble en ettertraktet skurk blant Marvel-heltene, da han myrdet dem begge etter fadesen. Pokerface var naturlig nok ikke med på veldedighetsturneringen, da vi for all del håper at han sitter bak lås og slå. Uansett, poker dukker ofte opp i Marvel-tegneseriene og det er spennende å se symboler og humoristiske stikk om det populære kortspillet.

Kinopremierer

Sommeren 2016 er en av de mest aktive for Marvel så langt, som mellom veldedigheten og pokerspillingen også har planer om å gi ut flere filmer de neste månedene. I mai er det premiere på Captain America: Civil War og i begynnelsen av november måned er det duket for premiere på Doctor Strange. 2017 blir også et travelt år på filmfronten, da det kommer en oppfølger til Guardians of the Galaxy, men Marvel står også bak filmer som Thor: Ragnarok og Black Panther, som er noe utenom det vanlige tegneserieformatet og ikke minst innhold. Black Panther, spilt av Chadwick Boseman, er den nyeste introduserte helten og er med i Civil War, og nestemann ut bli altså Doctor Strange, spilt av Benedict Cumberbatch.

The Hero Initiative

I tillegg til den fiktive veldedighetspokerturneringen er Marvel aktiv i den virkelige organisasjonen The Hero Initiative, hvor de sammen med andre organisasjoner og bedrifter, bidrar med store summer til å sikre de som har valgt å ta del i de usikre yrkene forbundet med tegneserier. Både nykommere som trenger stipend for å få realisert drømmen sin og veteraner som aldri tjente nok til pensjon får hjelp gjennom organisasjonen. De deler også ut en egen pris hvert år, til de som har gjort noe spesielt for samfunnet. Marvel står virkelig frem som et selskap med mange superkrefter, ikke bare i tegneseriene.