Superheltene virker noen ganger for perfekte, men faktisk har alle superheltene også svakheter. Vi har tatt en titt på svakhetene til en knippe superhelter fra tegneseriene.

Superman

Uten noen svakheter ville Superman vært helt overlegen alle fiender. Han er langt fra feilfri og det er spesielt moralsk han skiller seg litt ut. På grunn av hans kanskje litt for høye moral har han selv rotet seg inn i problemer. Kan man kanskje kalle Superman litt naiv noen ganger? Superman tåler heller ikke Kryptonitt, som finnes i ulike varianter.

Batman

Batmans største svakhet er at han ikke har noen superkrefter i det hele tatt. Han er en helt vanlig mann. Det er milliardæren Bruce Wayne som egentlig er Batman.

Spiderman

Sammen med Superman har også Spiderman en ganske naiv holdning til de rundt seg. Han tror veldig godt om folk, kanskje litt for mye, som ofte kan føre til problemer. Spiderman har også en fysisk svakhet få kjenner til, nemlig at han ikke er sterk, sett i forhold til andre superhelter. I slåsskamper er det smidigheten hans han vinner på, men han har ikke en like umenneskelig styrke som for eksempel Superman.

Hulk

Hulk har nesten ingen fysiske svakheter og hvis vi skal peke på en, må det være at han er uhorvelig stor og derfor kanskje ikke like rask, men ettersom fiendene hans ofte er like store, så har heller ikke dette bydd på noen særlige problemer.